Winkelwagen

0

Bezorgen en afhalen

Levering producten

Afhalen in Haaren op zaterdag (of op afspraak)

Bezorging tussen 2-5 werkdagen

Bezorging

Indien uw postcode is opgenomen in onze bezorgregio heeft uw de mogelijkheid om bij uw bestelling te kiezen om deze te laten bezorgen. Wij bezorgen tot ±75 km vanaf Haaren (NB), indien u bij uw bestelling niet voor bezorging kunt kiezen valt uw postcode buiten onze bezorgregio. Wilt u weten of er toch bezorg mogelijkheden zijn en wat de kosten daarvoor zijn kunt u telefonisch 06-53757289 of per mail webshop@plantenkwekerijhaaren.nl contact opnemen.

Uw bestelling wordt over het algemeen binnen 2-5 dagen na ontvangst van de betaling bezorgd. 

De verzendkosten zijn inclusief handeling-, verpakkingskosten en verzendkosten. Deze kosten variëren afhankelijk van uw woonplaats. We adviseren u om uw items in één bestelling te groeperen. Er wordt speciale aandacht besteed aan de bescherming en verzorging van de levende planten tijdens het transport.

Het bezorgmoment wordt in overleg met u gekozen. Nadat u besteld heeft nemen wij contact met u op om bezorg dag en tijd met u af te spreken.

Afhalen

U kunt uw bestelling gratis afhalen op locatie “Belversestraat 47A 5076 PW Haaren”. Zaterdags tussen 09:00 – 15:00 uur. Bestellingen/planten kunnen uitsluitend afgehaald worden als deze besteld zijn via de webshop, zodat wij deze met zorg voor u kunnen verzamelen en klaar zetten. Als de bestelling compleet is krijgt u van ons een mail dat deze afgehaald kan worden.